perjantai 12. marraskuuta 2010

Marraskuu 12.

35 päivää lukukauden loppumiseen
42 päivää jouluaattoon ja siihen kun Kerkko tulee New Yorkiin
49 päivää Amerikkaa jäljellä
50 päivää Ateenaan

Aika juoksee, saan itkukohtauksia koska kohta pitää lähtee pois ja riemukohtauksia koska kohta nään Kerkon, pääsen Ateenaan ja Suomeen. Hämmentävää olla näin ristiriitaisissa mietteissä. Yritän olla laskematta päiviä mutta se on vähän vaikeeta kun kämppis laskee niitä kolme kertaa päivässä ja vollottaa että kohta pitää lähtee kotiin :D

Mutta Halloweeniin. Amerikkalaisten lempparijuhlapäivä heti Joulun jälkeen oli kommelluksia täynnä. Viikonloppu alkoi normaaliin tapaan Pub Finnigan'sissa torsaina, tosin Halloween-kamat jätettiin vielä kiltisti kotiin. Perjantaina päivällä kaiversimme roadtripilta mukaan tarttuneet kurpitsat, tuli hienoja!






Illalla iski väsymys ja jäätiin Nickin ja Nooran kanssa suosiolla kotiin, katottiin leffa ja mutustettiin karkkia. Lauantaina oltiinki sitten ihan täpinöissä siitä että saadaan pukeutua Halloween-asuihin ja päästään isoihin kemuihin. Aluksi suunnattiin keskustaan pubiin joka oli täynnä toinen toistaan hämmentävämpiä naamiaisasuja. Parin tunnin päästä lähdettiin takasi kampukselle jossa oli tarkotus tavata Nick jonka oli tarkotus viedä meidät bileisiin jotka järjesti Nickin kaverin kaveri nimeltä Steve jonka kuulemma kaikki tuntee. No, tallustettiin n. 25 hengen porukassa ainakin tunti kohti bileitä kunnes tuli tieto että bileitä ei enää oo. Töllisteltiin keskellä-ei-mitään kunnes löydettiin bussipysäkki ja hypättiin seuraavaan bussiin, tän jälkeen porukka hajos omille teilleen ja me suunnattiin vaihtarilössillä pizzalle ja kotiin. Kummallista miten hauska ilta voi olla vaikka käytännössä koko ilta koostui vain kävelymatkasta bileisiin! Itse muunmuassa kävin kiivaan väittelyn siitä onko Vermont ekologinen vai ei, väittelyn toisena osapuolena oli kierrätyslaatikoksi pukeutunut ekologisuuden nimeen vannova heppu.



Sunnuntaina eli itse Halloweenina muut jäi nuolemaan haavojaan mutta minä ja Federica suunnattiin vielä keskustaan katselemaan meininkejä,.

Kuten jo sanoinkin aika juoksee ja Halloweenista on jo kulunut pari viikkoa. Ensi viikko vielä koulua ja sitten on viikon Thanksgiving-loma. Kiitospäivä on täällä iso juttu ja oltiin onnekkaita kun saatiin kutsu paikallisen perheen luokse kiitospäivän päivälliselle. Tiedossa siis kalkkunaa! Sitä ennen suunnataan viiden hengen voimin Kanadan puolelle Torontoon, suunnitelmissa on myös piipahtaa Niagaran putouksilla, jeje! Loman jälkeen saadaan toivottavasti tännekin jo lunta. Keli on ollut aika kurja monta päivää, vettä sataa ja kylmä tuuli puhaltaa. Toivottavasti se tietää talven tuloa, haluan todellakin päästä rinteisiin ja hiihtämään ennen kuin lähden pois täältä. Tällä hetkellä ei kuitenkaan näytä siltä että lunta ois tulossa, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintä on 13 astetta. Vermontin sää on kummallinen. En siis kuluta enää aikaa sisällä nokka kiinni läppärissä, otan tenttimateriaalit kainaloon ja lähden ulos lukemaan. Ensi viikolla voisin raapia kasaan jonkinlaisen postauksen opiskelusta täällä, siitä löytyy nimittäin paljon sanottavaa, niin hyvää kuin huonoakin. Mielessä pyörii myös jonkinlainen postaus Suomen ja USA:n eroista ja yhtäläisyyksistä sekä amerikkalaisista yleensäkin. Mut lisää tosiaan ensi viikolla, maanantaina kaks tenttiä! Wish me luck guys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti