torstai 25. marraskuuta 2010

Heipat Torontolle

Vika päivä vierähti lähinnä kaupungilla pyörien ja paikkoja katsellen, Nooran kanssa piipahdettiin lisäksi vielä Royal Ontario Museumissa joka oli hieman kuin New Yorkin luonnontieeteellinen museo mutta pienempi. Tällä hetkellä raflassa Montréalissa, parin tunnin päästä lähtee bussi Burlingtoniin. Ihanaa päästä taas "omaan" sänkyyn, vaikka reissu oli hauska niin neljä yötä neljän tytön kanssa alkaa väkisinkin rassata hermoja, varsinkin kun kylppäreitä oli vain yksi:D Ja kylppäristä puheen ollen, pääsin vihdoinkin kunnolliseen saunaan!! En uskaltanut toivoa saunan suhteen liikoja Montréalin saunan jälkeen, silloinhan kyseessä oli 55 astetta ja vedenheittokielto.. Mutta toisin kävi! Sauna oli vallan normaali ja jopa lämmin, tosin vettä piti heittää juomapullolla kun nappoa ja sankoa ei löytynyt mistään. Tän saunan voimin jaksan odotella Suomeen asti!



Huomenna onkin sitten Kiitospäivä ja ollaan menossa Clintin perheen luokse Stoween kiitospäiväaterialle. Tosi kiva päästä aitoon amerikkalaiseen perheeseen näkemään miten kiitospäivää vietetään, itselläni ei ainakaan ole muuta tietoa kuin että tiedossa on kalkkunaa. Jos olosuhteet ja aika sallii niin suunnitelmissa on myös kävästä huomenna rinteessä korkkaamassa uudet snoukkakengät, Clint nimittäin asuu ihan Stowen rinteiden vieressä.

Loppuviikosta lataan kuvat reissusta nettiin heti ku saan kunnon yhteydet ja teen myös oman postauksen Niagaran putouksista. Sitä odotellessa hyvää Kiitospäivää!


2 kommenttia:

  1. Niagarapostausta odotellessa :) Kiva muuten että pääsit saunaan!! :D Olikin varmasti jo ikävä.

    VastaaPoista
  2. Hei! Sulla on kiinnostava blogi! :) Sain juuri tietää päässeeni ISEP-ohjelmaan syksyksi 2011, ja siksi näitä vaihtoblogeja on erityisen kiva lueskella. Mulla on just University of Vermont ykkösvaihtoehtona listalla! Mutta vasta keväällä saa tietää mihin mut sijoittavat. Huomasin, että sinäkin oot ISEPin kautta vaihdossa. Mitä kokemuksia sulla on hakuprosessista? Pääsitkö haluamaasi yliopistoon?

    Anna

    VastaaPoista