maanantai 22. marraskuuta 2010

Toronto Päivä 2

Tokan päivän aamu lähti liikkeelle hitaasti mutta lopulta päästiin sängystä ylös ja kaupungille. Tarkoituksena oli katsella Toronton Jouluparaatia joka on kuulemma maan suurin, mutta joku muukin oli päätynyt samaan suunnitelmaan. Ihmistä oli kuin meren mutaa joten paraatista näkyi vaan pätkiä sieltä täältä ja lähdettiinkin pian jatkamaan matkaa. Fede halusi tutustua Casa Lomaan, joka oli jonkinlainen moderni linna tai vastaava joten kulutettiin siellä muutama tunti, ihan kivan näköinen tönö.

Linnan jälkeen hypättiin metroon ja ajettiin johonkin päin Torontoa sillä Federican kaveri oli kutsunut meidät kahville. Välissä piipahdettiin kuitenkin syömässä mäkissä ja täytyy sanoa että oli kamalin McDonald's-kokemus ikinä koskaan! Hamppari oli kylmää ja ranskikset kuivia, asiakkaiden keski-ikä n. 85 vuotta ja vessassa oli pinkki laatikko johon pyydettiin jättämään käytetyt huumeruiskut. Ällöttävää. Tästä selvittyämme pääsimme kuitenkin Feden italialais-kanadalaisen ystävän luo kahville ja tutustuimme mm. Zizoon, sekopäähän bostoninterrieriin. Kahvittelun jälkeen oli vuorossa päivän kohokohta, Pohjois-Amerikan korkein torni CN Tower (553m). Torni oli vielä vuoteen 2007 saakka maailman korkein, kunnes Dubaihin pykättiin vielä pari sataa metriä korkeampi rakennus. Hienot oli näkymät pimenevän Toronton yli ja mahassa väänsi kun seisottiin lasilattialla jonka läpi näkyi liikenne puoli kilometriä alempana!

Nyt siis taas hotellilla ja kello lähenee uhkaavasti yhtä joten olisi nukkumatin aika. Huomenna aikasin ylös sillä ohjelmassa on Niagaran putoukset! Suuret odotukset siis huomista kohtaan! Juttua purosta huomenna illalla tai viimeistään keskiviikkona ja toivottavasti kuviakin saan latailtua mahdollisimman pian. Nyt kuitenkin hyväyö kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti