maanantai 6. syyskuuta 2010

Week of Welcome

Heippa! Kulunut viikko oli täynnä jos jonkinmoisia tapahtumia kampuksella ja kampuksen ulkopuolella. Lauantaiksi suunniteltu reissu Montpelieriin peruuntui kun kuulimme että lähistöllä on jonkinlaiset markkinat amerikkalaiseen tyyliin. Suuntasimme siis Nooran, Nickin ja Federican kanssa sinne ja huhhuh mitkä markkinat olikaan! Kyseessä oli jonkinlainen yhdistetty karjamarkkina-huvipuisto-roskaruokatapahtuma. Paikalla oli jos jonkinmoisia eläimiä ihan normaaleista maatilan eläimistä maailman pienimpään hevoseen ja maailman suurimpaan rottaan joka ei loppujen lopuksi edes ollut rotta vaan vesisika. Nähtiin myös sikojen kilpajuoksua, syötiin vaahterasiirappijätskiä ja neljään pekkaan jättiläismäinen annos erilaisia ranskanperunoita juustokuorrutteella. Olin melko varma että tunsin kuinka verisuonet tukkeutui rasvasta, namnam! Mutta oli kyllä erinomaisen amerikkalainen päivä:)

Eilen eli sunnuntaina oli vuorossa grillausta rannalla. Meillä oli jo kerran aiemminkin tarkoitus mennä kyseiselle rannalle mutta ei koskaan päästy sinne asti bussisekoilujen takia, nyt onneksi päästiin autolla perille asti. Kyseinen North Beach on kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista rannoista  mitä olen ikinä nähnyt, harmi että kamerasta oli akku loppu enkä saanut otettua kuvia. Pitänee mennä joku päivä vielä käymään ennen kuin ilmat kylmenee. Myös ruoka oli hyvää, grillattiin hamppareita, hot doggeja ja wingsejä (joita oli varattu 75 ihmiselle, paikalla oli ehkä 15). Kaiken lisäksi saatiin ikiomaksi kivat rantapyyhkeet:)

Illemmalla matka jatkui satamaan josta starttasi risteily, vähän oli pilvinen ja tuulinen keli mutta auringonlasku oli silti mielettömän hieno! Risteilyn jälkeen suunnattiin keskustaan erään jenkkitytön synttäreille, itse asiassa ei edes tunnettu synttärisankaria juurikaan mutta haitanneeko tuo:) Tänään onkin sitten vapaapäivä koska on Labor Day. Se on kai vähän niin kuin vappu, tosin sitä ei juurikaan juhlita muuten kuin vapaata pitämällä. Mikäs siinä, pitkä viikonloppu on aina kiva:) Tosin kouluhommia on tehtävä huomiseksi oli Labor Day tai ei joten nyt lopettelen tältä erää ja sanon heipat sinne Suomeen!

Ps. Kerkkokin on nyt perillä Ateenassa ja kämppäkin kuulemma löytyi, hassua että se tallaa siellä samoja katuja ku vuosi sitten kun oltiin Ateenassa lomalla:)

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että siellä menee hyvin :) pitää skypetellä joku päivä! täällä on ollu nyt aika kylmät ilmat, mutta huomiseksi on luvattu +17astetta, wuhuu :b -kädettömien maajoukkue

    VastaaPoista