sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Lauantaikuulumisia

Istuskelen pyykkituvassa ja oottelen pyykin valmistumista, samalla ehtii hyvin päivitellä kuulumisia. Viikko on taas hurahtanu ihan käsittämätöntä vauhtia, johtuen ehkä siitä että maanantaina oli vapaapäivä ja perjantaisin mulla ei oo koulua ollenkaan. Kolmipäivänen viikko, näitä lisää! Lyhyen viikon kunniaksi ollaan tutustuttu paikalliseen yöelämään. Torstaina oltiin baarissa ja eilen kaksissa kotibileissä. Kotibileitä on täällä ilmeisesti aika paljo koska tosi monet asuu pienellä kaveriporukalla omakotitaloissa, joten tilaa riittää. Käytiin siis Nickin ja Nooran kans kurkkaan paikallisten meininkiä, oli kivaa tutustua vaihteeks amerikkalaisinki. Bileisiin meidät johdatti mun ja Nooran uus tuttavuus Clint, joka kuuli pari päivää sitte ku puhuttiin suomee ja tuli kysyyn että mitä kieltä puhutaan. Kävi ilmi että kaverilla on suomalainen äiti, kivaa! Maailma on kyllä pieni paikka, oon tähän mennessä tutustunu ihan sattumalta jo neljään ihmiseen joilla on suomalaiset juuret.

Tällä viikolla oon lisäksi ehtiny ilmottautua kaksipäiväiselle maastopyöräretkelle ja kaksipäiväiselle vaellukselle, oon aika innoissani niistä. Pyöräreissu on jo parin viikon päästä ja vaellus kuukauden päästä, siihen mennessä pitäis olla ihan nätti ruska jo täällä. Pitää vaan toivoo että ilmat pysyy lämpimänä siihen asti. Aikasemmin tällä viikolla oli kylmää ja vettä tuli kaatamalla mutta tänään oli lämmintä 25 astetta joten mentiin sen kunniaksi rannalle makoileen ja uimaan. Ootan kuitenki jo innolla talvee, lunta saattaa sataa jo lokakuussa mutta viimestään marraskuussa. Liityttiin Nickin kanssa yliopiston Ski and Snowboard Clubiin, sillä lailla päästään halvemmalla rinteisiin (ja saatiin t-paidat!) Tapahtumassa jaettiin ilmasta sälää ja lisäksi arvottiin muutama pari suksia ja pari lautaa mutta arpaonni ei suosinu tällä kertaa. Toisaalta ehkä ihan hyvä niin, vois tulla kalliiksi kuljettaa lumilauta Suomeen:) Täällä ois kyllä mukava opiskella vähä pidempäänki nii pääsis mukaan kaikkiin aktiviteetteihin, kovasti nää järjestää kaikenlaisia reissuja ja retkiä rinteisiin ja vuorille.

Nyt pitää lähtee ottaan pyykit pois koneesta ja hipsiä suihkuun, lähetään piakkoin kaupungille syömään ja viettään lauantai-iltaa. Heipat!

2 kommenttia:

  1. Oi, ku vaikuttaa mukavalta, vaellusta,bileitä ja lautailua opiskelun ohessa! I like!!<3(:
    Kyllä minulle tuollainen elämä kelpais näiden yo-kirjoituksien keskellä^^

    T. Kerkon sisko:)

    VastaaPoista
  2. Joo tsemppiä vaan vaellukselle!
    Nimimerkki terapian tarpeessa Karhunkierroksen jälkeen. (Arvaatko kuka?)

    VastaaPoista