maanantai 20. syyskuuta 2010

Shelburne Museum

Viikonloppu hujahti taas nopeesti kun tekemistä oli niin paljo. Ei lähettykään Montpelieriin ku kyytien kanssa meni vähä säätämiseksi joten hypättiin bussiin ja köröteltiin 20 min  Shelburneen pikkykylään. Vietettiin puolikas päivä Shelburnen museossa, joka on iso museoitu "maatila" entisajan elämästä. Tilalta löytyi mm. metsästysmaja, sirkus, karuselli, vankila, höyrylaiva, veturi vaunuineen, 50-luvun tyyliin sisustettu talo, sepän paja ym. Lisäksi alueella oli kaksi taidegalleriaa, toisessa oli näytillä kuuluisan valokuvaajan (jonka nimeä en nyt muista) teoksia ja toisessa eri taiteilijoiden maalauksia (mm. Monet). Oli kivaa kierrellä tilalla varsinkin kun sää oli niin hyvä, aurinko paistoi ja oli mukavan lämmin. Kaikista parasta oli kuitenkin karuselli! En muista millon viimeks oon ollu karusellissa joten pakkohan sitä oli kokeilla. Alla kuva karusellista, lisää kuvia voi katsella täältä.



Illalla piipahdimme synttäreillä keskustassa. Synttärien merkeissä jatkettiin vielä sunnuntainakin kun meidän talon kakkukerho leipoi synttärikakun talon kaikille syyskuussa syntyneille. Oli aika ällömakeeta mutta ihan hyvää:)

Tällä viikolla tiedossa opiskelua, torstaina tentti! Viikonloppuna lähden maastopyöräretkelle, toivottavasti kelit pysyy hyvinä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti